Pixonic verzorgt maatwerk training voor o.a. Photoshop, Final Cut Pro X en Pro Tools.
Pixonic zet oude video en filmmedia voor u om naar dvd.

 
 

Pixonic levert maatwerk training voor zowel particulieren als bedrijven.

Maatwerk

Pixonic heeft ruim 20 jaar ervaring in het schrijven en verzorgen van professionele trainingen. Pixonc biedt training op het gebied van creatieve software en technieken en maakt gebruik van bestaand lesmateriaal geschreven door derden of zelf ontwikkelde lesstof welke op maat kan worden ingevuld. Hierbij horen digitaal lesmateriaal, hand-outs en oefeningen. Wanneer verzocht kan een training ook op lange afstand met behulp van internet via video en screensharing. De training kan ook van tevoren worden opgenomen en verspreid.


Pixonic training in eigen studio of op locatie.

Lokatie

Een 1-op-1 training kan overal plaatsvinden. Bijvoorbeeld bij u thuis of op uw bedrijfslokatie. Voor grotere groepen wordt altijd een lokatie gezocht. Dit kan ook weer bij uw bedrijf zijn of op een inspirerende lokatie in het land.


Pixonic levert training in diverse software zoals Photoshop, Final Cut pro X en Pro Tools.

Software

Zoals gezegd biedt Pixonic maatwerk trainingen voor creatieve en ict software. Hieronder vallen onder andere Pro Tools, Photoshop, mixen, audiomontage, videomontage en nog veel meer.


Een goede kwaliteit training van Pixonic is nog steeds betaalbaar.

Betaalbaar

Door gebruik te maken van training via internet of door de training van tevoren op te nemen, kunnen de kosten van het trainen heel laag worden gehouden. Deze technieken zijn bij uitstek geschikt om mensen over het hele land training te bieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 
 
Pixonic Logo

Waarom kiezen voor Pixonic?

  • Hoge kwaliteit
  • Flexibel
  • Wij denken altijd mee
  • Goede kwaliteit/prijs verhouding

Geef uw bedrijfsvideo of commercial extra cachet met originele muziek en een professionele voice-over